bemesten

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 17/06/2004 - 15:13
highland

bemesten

goedemiddag ik heb vandaag mijn taxushaag geknipt en toen zei de over buurman dat wordt morgen weer stinken zeker.ikzei hoezo;normaal na knippen is het bemesten beweerde hij. ik dacht bemesten alleen in voor en najaar met koemest korrels.of heeft de buurman gelijk. graag reactie hierop aub.

do, 17/06/2004 - 23:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik mest in het voor en najaar met koemest, deze mest is langwerkend (6 maanden) en dus is het mi niet nodig om na de snoeibeurt nogmaals te mesten, overbemesting lijkt mij niet goed voor je taxushaag. Janet

za, 19/06/2004 - 23:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

In het najaar mesten lijkt me ook niet zinvol. De plant moet dan niet meer tot groeien aangezet worden. Nieuw gegroeide taktje lijden meer onder vorst.

ma, 21/06/2004 - 12:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb nu wel geen taxushaag, maar beukenhaag en heb deze afgelopen weekend ook gesnoeid én bemest. Gezien deze nu volop groeien heb ik toch extra voeding gegeven. In het najaar geef ik nog eens najaarsmest (andere samenstelling), zoals het gras, opdat de haag in het voorjaar voldoende kracht heeft. Alles hangt natuurlijk ook van de weersomstandigheden af...Wordt het nog een warme, droge zomer of eerder een frisse, natte ?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag