thalia

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 07/04/2021 - 13:38
nico 1969

thalia

Is thalia winterhard?? op veel forums heb je tegenstrijdige berichten daar over. Wie kent het passend juiste antwoord?? Dank u

wo, 07/04/2021 - 15:35
peterplant

Een plant kun je winterhard noemen als ze zonder bescherming 10 graden vorst kan verdragen. De Thalia voldoet daar niet aan dus is ze niet winterhard.

Veel mensen denken dat een plant winterhard is als de plant de winter doorkomt. Dat is flauwekul, want als je geen of nauwelijks vorst hebt komen heel veel planten de winter door die niet winterhard zijn. Ook de Thalia heeft 3 of 4 winters overleefd, maar dat maakt haar nog niet winterhard.

do, 08/04/2021 - 09:36
nico 1969

Dank u voor dit duidelijk antwoord Peter. Ik heb deze plant gekocht om hem dit seizoen in de vijver te planten. Gelukkig staat hij voorlopig nog vorstvrij in de garage. Zal er voor zorgen dat hij bij het invallen van de winter al vorstvrij staat. Dank u

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.