Tenerife

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 20/08/2004 - 02:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Tenerife

Beste liefhebbers!
Wie nog mede wil van 16 tot 30 april 2005 zijn er maar twee plaatsen niet meer vrij. Wat betreft 1 t/m 15 mei zullen de reservaties nu aanvangen.
De prijs p.p. bedraagt ongv. 32.000 Frs on basis van twee personen per apartement. (vliegtuig, appartement, transfers en huurwagen inbegrepen)
Meer uitleg? graag uw contact.
Groetjes,
Albert

vr, 20/08/2004 - 19:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Maar Albert, wordt het niet tijd om in euro's te gaan denken? Volgens mij komt 32000 frs neer op 800 euro.
Organiseer je zoiets vaak? Hoe vaak ben je op Tenerife en wat voor onderzoek doe je daar?
Floor

vr, 20/08/2004 - 20:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

lang leve de Belgische frank!

vr, 20/08/2004 - 22:51
Anoniem (anoniem geplaatst)

Floor,
Wanneer je wat meer uitleg over deze reis wil kun je me telefoneren. Geef mij maar een seintje via deze weg, en ik zal U dan op Uw privaat mail mijn tf nr geven.
Ik doe daar veldstudie betreffende de endemieke succulenten. Ik werk er met een officiele aanstelling. Dit reeds sinds 15 jaar. Ik ban daar in Los Cristianos gedurende de maanden april, mei en october. Deze reis voor liefhebbers doe ik voor de eerste maal, gewoonlijk werk ik er samen met studenten van verschillende Universiteiten. (Duits, Spaans, verschillende Scandinaven, Russen enz.) Ik heb er ook bijna elk jaar de Bot. tuin van Monaco en St Jean Cap Ferrat op bezoek.
Ik zal zien hoe deze reis met liefhebbers verloopt om te zien of ik dit nog zal herhalen.
Heb je meer uitleg nodig, dan kun je met een beetje spoed deze keer messchien er nog bij. Denk wel dat je aan deze prijs met geen enkel agentschap naar Tenerife kunt.
Groetjes,
Albert

P.S. Bij gesloten foto werd dit jaar genomen tijdens een wandeling welke ik er organiseerde in samenwerking mat een lokaal dagblad

Tenerife
za, 21/08/2004 - 22:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Albert,
ik zal komend voorjaar zeker niet meekunnen vanwege geld- en tijdgebrek, en daarbij denk ik dat het leuker is als ik nog iets meer ervaring met succulenten heb. Ik hoop dus maar dat de reis een succes en voor herhaling vatbaar zal zijn!
Doe je weer verslag in Succulenta?
Floor
flomavopatyahoo [dot] com

za, 21/08/2004 - 23:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beste Floor,
Wat betreft de reis voor 2006 zullen we wel zien. Wat betreft Succulenta, als ze mij vragen een artikel hierover te schrijven krijgen ze van mij zeker een paar bladzijden en een paar fotos. Alles is afhankelijk van Mvr Rees-Smith, ik zie haar waarschijnlijk op de ELK in Blankenberge. Kom jij ook naar Blankenberge?
Groetjes,
Albert

P.S. de bijgevoegde foto is een wandeling georganiseerd met het Franse dagblad "La feuille du Choux" gedurende mei 2004

Tenerife
di, 24/08/2004 - 01:38
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik denk niet dat ik naar de ELK ga, alhoewel ik graag zou willen. Weer dezelfde redenen als Tenerife: geen tijd, geen geld.. of er moest iemand mij een lift aanbieden van Groningen naar Blankenberge.. En dan nog. (Waar staan die letters ELK eigenlijk voor? Ik heb het nergens kunnen vinden.)
Floor

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag