Verplaatsen clematis President

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 09/05/2005 - 12:24
Anoniem (anoniem geplaatst)

Verplaatsen clematis President

In verband met een te zetten aanbouw achter het huis, zal ik mijn Clematisinfo-icon President van de ene kant van de pergola moeten verhuizen naar de andere kant van de pergola (van links naar rechts dus).

Kan iemand mij advies geven wanneer en hoe ik dit het beste kan doen, bv. voor of na de bloei. Er zitten nu grote knoppen in.

Ik ben bang dat wanneer ik de clematis verplant dat ie het niet redt? Het zetten van de aanbouw begint namelijk in juni (dus midden in de zomer!)

ma, 09/05/2005 - 22:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik zou hem eerst maar laten bloeien dan heb je dat gehad. Daarna met een flinke kluit uitsteken en verplaatsen. Dan zou ik de helft van de ranken terugsnoeien tot 25 cm. Probeer de andere ranken maar terug te snoeien naar 50 cm. Zorgen dat je de plant goed vochtig houdt en mest geven .

ma, 09/05/2005 - 22:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik zou hem eerst maar laten bloeien dan heb je dat gehad. Daarna met een flinke kluit uitsteken en verplaatsen.Het gat iets dieper maken dan de kluit is Dan zou ik de helft van de ranken terugsnoeien tot 25 cm. Probeer de andere ranken maar terug te snoeien naar 50 cm. Zorgen dat je de plant goed vochtig houdt en mest geven .

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag