agapanthus

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 07/05/2006 - 20:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

agapanthus

Wie heeft er ervaring met delen van agapanthusinfo-icon.
Hij wordt te groot .
Groetjes Spriet

zo, 07/05/2006 - 21:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gewoon scheuren, oftwel de wortelkluit in 2-en of 3-en hakken. Kan nog net; ze beginnen al uit te lopen bij mij. Succes!

zo, 07/05/2006 - 21:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ok heb dit nog snel gedaan, in tweeën. Kijken wat er gebeurt en of ze dit jaar beter bloeien als vorige jaren. Moet ik ze misschien met iets bijmesten?
Groetjes Spriet

zo, 07/05/2006 - 21:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb de mijne allemaal in de volle grond gezet vorig najaar.
Ennn ze doen het alle drie! Komen al mooie nieuwe bladscheuten boven! Dus dit is ook een optie, een stuk in de tuin zitten. Vooral als je net als ik niet zulke strenge winters hebt. Het is hier ong. -6 geweest.

Gr. Miranda

zo, 07/05/2006 - 23:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi miranda,

heb je ze helemaal niet beschermt? Ik heb er ook 2 de witte en de blauwe......ga ze misschien ook maar in de volle grond zetten....en hoe gaat het dan met de bloei?
groetjes

ma, 08/05/2006 - 00:37
Anoniem (anoniem geplaatst)

Texeltje ik heb ze niet beschermt oid. Ze groeien nu al goed. Ik ben dan ook benieuwd hoe de bloei gaat worden. Ik heb 2 blauwen en 1 witte. Die witte had ik bij het oude huis al in de tuin staan. Met succes.

De laatste agapanthusinfo-icon die ik gekregen had zou zelfs spec voor de kuip zijn. Ik heb deze met binnenpot ingegraven. Deze is bijna de hele winter groen gebleven. Het laatste stukje winter werd het blad snot en hield ik mijn hart vast. Maar er is niets aan de hand. Hij groeit weer vrolijk!

Ik heb vorig jaar wel meer de tuin ingemikt van zo ga daar maar spelen ik wil geen potten meer binnen.... Ben afgelopen week gaan zoeken en de normale Eucomissen komen er ook al aan! Ik ging ervan uit dat ik wel wat zou verliezen omdat niet alles winterhard behoorde te zijn. Ik heb echter planten verloren die WEL winterhard moesten zijn.... En de exoten laten me niet zitten!

Gr. Miranda

Onderwerp gesloten