Bedankt allemaal

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 14/04/2006 - 01:07
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bedankt allemaal

Ik wil iedereen, die zijn condoleances heeft gebracht betreft het overlijden van mijn vader "Ad Mulders", bedanken. Zelf ben ik vorig jaar een moestuin begonnen doordat ik aangestoken werd door mijn vader. Het eerste jaar was, doordat ik mijn huis ook nog moest verbouwen, niet spectaculair, maar wel ontzettend leuk om te doen. Ik ga deze site zeker veelvuldig bezoeken en jullie om raad vragen. Normaal had ik mijn vader om raad gevraagd maar helaas kan dat nu niet meer. Tuinieren was samen met tennis zijn lust en leven.

vr, 14/04/2006 - 18:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

Inge, dat je vader er niet meer is, dat is verdrietig. Ik heb dat 34 jaar geleden ook meegemaakt en het is soms nog net alsof het pas gebeurd is omdat ik zoveel goede herinneringen aan hem heb.
Maar dat je nu net als je vader zo'n plezier mag vinden in tuinieren dat zal wel komen omdat het je in het bloed zit.
Wij zijn al oudjes en mijn vrouw heet ook Inge en vroeger gaf zij niets om planten en tuinieren, maar schijnbaar heb ik haar in veertig jaar ook aangestoken, want nu zijn we regelmatig samen bezig en beide kunnen wij niets beters bedenken, voor innerlijke rust en tevredenheid, dan ploeteren in de tuin.
Ik spreek niet namens het forum, maar heet je toch welkom.
Dit is een goed forum waarop best het een en ander te leren valt.
Ook ik probeer, als ze het niet te bont maken en denken de natuur naar hun hand te kunnen zetten, vanuit mijn ervaringen te antwoorden.
Er komt nu weer een mooie tijd van groei en bloei.
Laten we ervan genieten.
Tot ziens op het forum.
Frans.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag