Koivoer

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 29/12/2006 - 00:39
Anoniem (anoniem geplaatst)

Koivoer

Komend voorjaar introduceert Koiboulevard een nieuw koivoer op de Nederlandse markt. U kunt op de website www.methorst-koi.nl/actie.html uw gratis koivoer ter waarde van 25 EURO bestellen, en deze wordt ook gratis thuisbezord in het voorjaar! Het enige dat u extra moet doen, is tijdens uw bestelling in het opmerkingenveld het volgende vermelden:

bestelnummer 4975

Aan deze koivoer-introduktie is een actie verbonden door de mensen achter de meest vermelde bestelnummers te belonen met een reis naar Japan, de bakermat van Nishikigoi. Het vermelden van het bestelnummer is kleine moeite voor het gratis koivoer!

Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van de bestelsite, als u deze terugstuurt naar het email-adres koifoodatorange [dot] nl dan dingt u mee naar de verloting van een nissai van Miyatora die u zelf mag uitzoeken bij mij! De enige randvoorwaarde daaraan is dat u in het bezit moet zijn van een koivijver. Heeft u geen koi in uw vijver, dan is bestellen zinloos.

Met vriendelijke groet, Jenny

vr, 29/12/2006 - 02:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

Nou...grijp ik als Goudviskweker er mooi naast haha.

Voor de echte koi liefhebbers zou dit best interessand kunnen zijn.

vr, 29/12/2006 - 10:04
Sjuul

Zou de URL dan ook nog es werken wat vermeld staat, want die geeft een foutmelding! en wel de volgende -- 404 Not Found
The requested URL was not found on this server:

www.methorst-koi.nl/actie.html/actie.html voer

Die wat wel werkt is deze. http://tinyurl.com/yy3oqd3b

Goudviskweker niet getreurd beste man ook ik grijp ernaast! Het berust gewoon weg op informatie die hier achterwege is gelaten.

Om in aanmerking te komen MOET JE AANMELDEN ALS NIEUWE KLANT. punt 1.

punt 2. Profiteren van speciale aanbiedingen geldt alleen voor Leden.

punt 3. Trouwe klanten kunnen later profiteren van aanbiedingen.

punt4. Je mag 1 keer het gratis produkt als je een koi vijver hebt bestellen.

punt 5. wie kontroleert dat? ook jij hebt een koi vijver niet?

punt 6. Het gaat om een bestelnummer en dis hier VERMELD weer gegeven als 4975, op een openbaar forum.

punt 7. Je moet mede hobbyisten op de hoogte brengen van deze aktie, dus vrienden, kennissen, colega's, en andere aanverwanten met het bestel nummer 4975, want daar gaan de 10 hoofdprijzen naar toe! naar die mensen waarvan het bestelnummer het meest is doorgegeven.

punt 8. dus ik geef het bestel nummer 4975 aan jou door, pvdm, john, loesje, pietje, enz, enz, enz en maak nog wat meer e mail aliassen aan met verschillende adressen? dan kom ik ook in de top 10 te staan! MAAR OOK IEDEREEN DIE IK HEB GEMAILD MET HET BESTEL NUMMER 4975. Wie komt dan in aanmerking DENK< DENK < DENK

vr, 29/12/2006 - 10:15
Sjuul

LAAT U NIET MISLEIDEN WANT KOIBOULEVARD IS VAN http://tinyurl.com/y3y32usm.

DEZE AKTIE KUNNEN ZIJ NOOIT WAARMAKEN LAAT STAAN VEROORLOVEN.

http://tinyurl.com/y6a7jn79

Heel het internet wordt hiermee bevuild zoek maar es in google op KOIBOULEVARD.

vr, 29/12/2006 - 10:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het zit heel eenvoudig in elkaar:

- het aanmelden op de site is natuurlijk gratis, door het vinkje aan te zetten tijdens de registratie krijg je geen verdere informatie (maandelijkse mailing). Het gaat de leverancier natuurlijk om uitbreiding van het klantenbestand
- het aanmelden met verschillende email-adressen heeft geen zin, het gaat natuurlijk om de adresgegevens waar je je bestelling af wilt laten leveren. Deze zijn verplicht tijdens de registratie op de webshop
- tijdens de uitlevering vindt er een fysieke controle plaats of er op het opgegeven adres een koivijver aanwezig is. Is deze er niet dan geld het niet. De uitlevering wordt door een groot team gedaan per regio
- de juiste URL is http://tinyurl.com/y2tyq3b9

Zoals je ziet is er geen risico aan verbonden, dat kan ook niet want deze leverancier is een van de grootste van Nederland op het gebied van koi. Deze gooit zijn goede naam niet ter grabbel met een onzinnige actie, noch met de introductie van een inferieur voer! Het klopt dat de actie is ter introductie van "Koiboulevard". Daarvan zijn inmiddels al twee vestigingen open, de derde opent op 20 Januari in Nieuwegein. Kijk hiervoor gewoon op http://tinyurl.com/y5d3rpzu. De vorige poster geeft aan dat men dit niet kan waarmaken, dat is een foute veronderstelling. De vestigingen zijn namelijk franchises en dus eigendom van de uitbaters. Aangezien Methorst altijd vanuit de groothandelsgedachte heeft geopereerd is dit dus een logisch gevolg. Daarmee kunnen ze zich richten op waar ze goed zijn: in het creeren en waarmaken van scherpe aanbiedingen in het groot! Daar is hun gehele netwerk op gericht.

Het levert je, als je in bezit bent van koi, gewoon een zak voer op ter waarde van 25 euro. Ik vind het een leuke actie, een ieder staat natuurlijk vrij er gebruik van te maken. Mocht je willen bestellen, geef dan tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld aan " via bestelnummer 4975".

groeten, Jenny

vr, 29/12/2006 - 13:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Voor reclame is er een speciale plek op dit forum!

vr, 29/12/2006 - 13:07
Anoniem (anoniem geplaatst)

Oh, dat heb ik niet gezien. Kan een beheerder dit voor mij naar de juiste plek verhuizen? Ik vind dat de vorige poster wel ergens gelijk heeft dat het een vorm van reclame is met dien verstande dat reclame iets is om produkten bij mensen onder de aandacht te brengen en in dit geval het produkt nog niet bekend is maar dat mensen met koi de mogelijkheid hebben een produkt gratis en voor niets te proberen.

vr, 29/12/2006 - 14:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zie onder bedrijven of shops!

do, 11/01/2007 - 15:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

opmerking 5761
met vriendelijke groet jaap

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag