5 ideeën om thuis meer groen uit te stralen

Ben jij toe aan een nieuw interieur, of wil je je huidige interieur graag een upgrade geven? Of je nu een groot of klein budget hebt, het draait uiteindelijk allemaal om creativiteit. In dit blog vind je 5 ideeën om je woning een nieuwe look te geven. Kijk met welk van deze tips je iets kunt, en ga direct aan de slag!

1. Ga voor een groots effect met nieuwe stoelen in je tuin
Het is niet het eerste waar mensen aan denken als ze meer sfeer willen creëren in een tuin, maar nieuwe stoelen kunnen een ontzettend groot effect hebben. Zeker als je kiest voor een stoel in een opvallende kleur leeft de hele veranda ervan op. Ga voor een hele luxe stoel of juist voor simpele stoelen met een mooi design.

2. Voeg groene accenten toe met de hulp van Easyplants
Je zult niet de enige zijn die planten in huis super mooi vindt, maar geen groene vingers hebt. Gaan bij jou ook altijd alle planten dood, hoe erg je ook je best doet? Dan zijn de kunstplanten van Easyplants wellicht iets voor jou. Deze zien er super realistisch uit, maar ze vragen absoluut geen onderhoud. Ze hebben geen water nodig, je hoeft ze nooit om te potten, en het maakt niet uit hoeveel licht ze vangen. Sterker nog, ze verkleuren niet in de zon, dus je kunt ze ook in het meest zonnige hoekje van de woonkamer zetten zonder dat ze uitdrogen. Een aanrader dus, de realistische neppers van www.easyplants-kunstplanten.nl.

3. Check de verlichting in je woning en tuin
Sfeer creëren is meer dan enkel mooie accessoires en meubels. Heb je namelijk al eens met een aandachtig oog naar de verlichting gekeken? Felle lampen met blauwachtig licht voegen natuurlijk niets toe aan de sfeer, en kun je beter vervangen door peertjes met een lager wattage en licht met een gele ondertoon. Overigens is het vaak beter om te kiezen voor enkele sfeerlampjes met een laag wattage dan voor één grote plafondlamp die de hele ruimte verlicht. Je creëert er knusse hoekjes mee, en het huis oogt gezelliger.

4. Vervang die lompe salontafel in je tuin
Heb jij net als vele anderen een super grote salontafel staan? Zonde van de ruimte, want je gebruikt vrijwel nooit het hele oppervlak. Vervang deze tafel door verschillende kleinere, ronde exemplaren. Daarmee kun je altijd een beetje spelen om de juiste opstelling te creëren. En als je ze niet nodig hebt zet je ze in de hoek van de ruimte met een vaasje of kaarsje erop, waar ze niemand in de weg staan.

5. Check het uitzicht op de tuin
Nog zoiets waar veel mensen niet over nadenken is de tuin. Je kijkt er de hele dag op uit als je in de huiskamer zit. Wil je het hele jaar door een groen uitzicht? Ga dan voor een kunsthaag van Easyplants. Dit is een haag van een super zacht materiaal, dat erg realistisch oogt. Een kunsthaag van Easyplants is weliswaar wat duurder dan een echte haag, maar je hebt er nooit omkijken naar, net als met hun collectie neppe kamerplanten voor binnenshuis.Handig!

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Kamerplanten
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag