Hulp nodig met het kiezen van de juiste zonwering?

Zonwering kan erg bepalend zijn voor de sfeer in je tuin. Daarom wil je natuurlijk graag de juiste keuze maken en gaan voor de zonwering die goed bij de rest van de tuin past. Dat kan best lastig zijn, want de keuze is reuze in de wereld van de zonwering.

Daarom helpen we je in dit artikel op weg. In grofweg twee stappen maken we het kiezen voor de juiste zonwering eenvoudiger. Zo bepaal je eerst je wensen en kijk je daarna hoe ze het best aansluiten bij het aanbod.

Bepaal je wensen
Ga je op zoek naar zonwering? Dan is het wel zo slim om eerst je wensen op een rijtje te zetten. Je kunt allereerst voor jezelf bedenken waar je ongeveer naar op zoek bent. Wil je met zonwering een knusse ruimte creëren die schaduw biedt en die standaard in je tuin staat? Dan kom je al snel bij pergola zonwering of een veranda uit. Dit zijn beide zonweringen waarbij je onder een overkapping zit. Bij een veranda is de ruimte volledig afsluitbaar en bij een pergola zit je wel echt buiten. Een pergola is een stevige constructie met een zonnescherm, doek of begroeiing als dak.

Ben je eerder op zoek naar zonwering die je uit kunt klappen als je het nodig hebt? Dan kom je eerder bij de uitklapbare en uitrolbare varianten uit. Hierbij kun je denken aan een zonnescherm, screens of rolluiken. Deze soorten zitten in de meeste gevallen boven het raam aan de buitenkant van de woning bevestigd. Je kunt ze uitrollen als je de zon wilt weren. Het voordeel is dat ze niet in de weg hangen en goed als isolatie kunnen fungeren. Bij een zonnescherm verlies je niet je uitzicht als hij is uitgeklapt en bij een rolluik of screen is dat wel eerder het geval.

Bekijk het aanbod
Heb je op een rijtje wat je belangrijk vindt en wat je zoekt in zonwering? Dan kun je met die wensen het aanbod gaan bekijken. Bij Inhuis Plaza kun je terecht voor een breed assortiment aan zonwering van goede kwaliteit. Van screens tot rolluiken en van zonneschermen tot pergola of veranda zonwering. Er is van alles mogelijk.

Leg je wensenlijst naast de beschikbare opties en vergelijk wat het best past bij jouw verwachtingen en jouw tuin. Het is maar net in hoeverre je de zon wilt kunnen weren en of je wilt dat de zonwering een vaste plaats in de tuin inneemt, of je het uit kunt klappen op het moment dat dat nodig is. Alle soorten zonwering hebben eigen voordelen.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Inrichting en onderhoud
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag