Je tuin op een goedkope manier inrichten

Goedkope tuinideeën kunnen nog steeds een groot verschil maken in hoe je ruimte er uitziet. Er zijn goedkopere en betere opties dan al je geld uitgeven aan een duur perceel. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken om felle kleuren, mooie planten en een gedurfde persoonlijkheid aan je buitenruimte toe te voegen als je weet hoe je moet tuinieren en verstandig geld uitgeeft. Zelfs kleine dingen, zoals je tuin een goede schoonmaakbeurt geven of een paar zaadjes planten en ze zien groeien, kunnen een groot verschil maken in hoe het eruit ziet en aanvoelt. Er is een lijst met eenvoudige manieren om geld te besparen op je ideeën voor tuinontwerp, zoals het toevoegen van een buiten vloerkleed voor een vleugje kleur. Je kunt ook kiezen voor goedkope maar stijlvolle landschap materialen.

Accessoires toevoegen
Maak kleurrijke muurstickers om te pronken met bloeiende planten of andere tuinspullen. Het is een eenvoudige en goedkope manier om je ruimte interessanter te maken, vooral als je op zoek bent naar verticale tuin ideeën. Gebruik oude houten fruitkisten om kleine planken te maken. Je kunt ook wijnkisten gebruiken omdat die sterker zijn, hierdoor kun je een grotere planken maken. Vervolgens kun je de kratten verven met heldere, weerbestendige verf en gebruik vervolgens houten latten om ze aan een buitenmuur of de zijkant van een tuinhuisje te bevestigen. Plaats enkele kaartenbakken op verschillende afstanden of verbind twee of drie kaartenbakken om een ​​kast in hokjes stijl te maken. Gebruik vervolgens je fantasie om mooie displays te maken. Je kunt ook een tuin vloerkleed toevoegen dat past bij de kleur van je muurstickers.

Gebruik oude potten
In plaats van oude jampotjes en andere glazen potjes weg te gooien, kun je ze gebruiken om schattige plantenbakken voor kruiden of bloemen te maken. Gebruik eventuele overgebleven acrylverf of oude test potten met verf. Mogelijk moet je de test potten afdichten met blanke lak om de afwerking duurzamer te maken. Zodra de verf op de potten droog is, gebruik je een zwarte permanente marker om erop te schrijven en knoop je een strik uit het tuintouw om ze af te maken. Het is een leuk idee voor een tuin display, of je kunt ze cadeau doen aan familie en vrienden die op bezoek komen, met hun naam of initialen erop geschreven.

Voeg doe-het-zelf kandelaars toe
Maak geurkaars houders op het terras om muggen en andere insecten op zomeravonden weg te houden. Je kunt gewoon wat zand in een paar terracotta potten doen en er drie geurkaarsen in doen. Even getallen zien er altijd evenwichtiger uit dan oneven getallen. Je kunt dus het best standaard drie kaarsen gebruiken.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Inrichting en onderhoud
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.