Cactus

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 28/01/2021 - 10:24
Mus

Cactus

Hey Allemaal,

ik heb denk ik al iets van 1 tot 2 jaar een cactus. Hij is deze zomer heel goed gegroeid. Alleen is het stukje dat die is gegroeid heel slap. Waar kan dit aan liggen en wat kan ik het besten doen? 

De cactus
do, 28/01/2021 - 17:35
GreenConnection

Het deel wat groeide, kreeg te weinig licht en bleef daarom zo spichtig. Een cactus heeft zon nodig om goed te kunnen groeien.

zo, 31/01/2021 - 13:11
Mus

Bedankt voor u reactie! Oke dus ik hoef hem alleen in de zon te zetten? En dan komt het weer goed. Ik hoef niet dat stukje af te knippen?

zo, 31/01/2021 - 14:00
GreenConnection

Helaas, dat spichtige deel komt niet meer goed. Je kunt het beste dat deel verwijderen. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.