Hoe kies je een bloemetje uit?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 01/12/2003 - 00:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoe kies je een bloemetje uit?

Ook voor een artikel ben ik bezig met de vraag waar je op moet letten als een cadeautje geeft. Hoe maak je een keuze? Aan wie geef je wat? Zijn daar bepaalde richtlijnen in? En wat kan je geven aan bepaalde personen en of eigenschappen.

Wie kan mij helpen?

Met vriendelijke groet,

Babette Huijsman
b [dot] huijsmanatretailpromotie [dot] nl

ma, 01/12/2003 - 09:42
Anoniem (anoniem geplaatst)

Je probeert erachter te komen als het voor iets persoonljks is wat de smaak is en kom je daar niet achter dan vind ik dat je er voor moet zorgen dat de bloemen vers zijn. Je koopt bij een zaak die goed bekend staat dit in verband met de verzorging van de bloemen en de kwaliteit . Je moet er zeker van zijn dat als ze de bloemen bezorgen ze geadresseerde er op attent maken hoe of de bloemen verzorgt moeten worden.Een bloemstuk vor een kantoor of zaak is heel anders dan voor iets persoonlijks maar dat is vind ik iets meer persoonlijks wat je kiest. De bloemen van het seizoen. Geen chrysanten in het voorjaar dat is echt een herfstbloem en geen voorjaarsbloemen in het najaar (narcissen tulpen .Ik hoop dat je er iets aan hebt .Maar als je het niet weet koop je iets neutraals .

ma, 01/12/2003 - 09:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

Nog iets. Ben je nu zelf al eens naar een winkel geweest om te kijken wat er is en wat het kost.? Leeszaal in boeken van bloemschikken gekeken ?
Prijzen gevraagd. Dat is allemaal medebepalend

di, 27/01/2004 - 21:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ntuurlijk zijn er geen richtlijnen, dat is tich heel persoonlijk. Ik werk zelf in een bloemenwinkel en probeer mensen altijd te laten nadenken over de persoon aan wie ze het geven. Man of vrouw, jong of oud. Modern of klassiek, qua smaak. Maar dat ligt aan jouw wensen, als jij het eerste beste bloemetje grijpt wat je ziet is dat je goed recht. Bovendien ligt het ook aan de reden van aankoop, bv als binnenkomertje of is het je kado, dat maakt ook verschil. Waarom deze vraag eigenlijk? groetjes Suzanne

Onderwerp gesloten