Kamerlinde

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 23/11/2004 - 14:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

Kamerlinde

Hallo groene vingers,

Wij hebben een mooie grote kamerlinde. Vlak voor de herfst hebben we nieuwe grond bij de plant gedaan en geven 1 keer per maand extra voeding. Toch laat hij alle bladeren vallen en worden ze geel. Kan het zijn dat hij het te koud heeft, of moet hij ook nog in een grotere pot?

Met vriendelijke groet,
Henk

di, 23/11/2004 - 20:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

De kamerlinde heeft een koele ruimte nodig en in ieder geval een hoge graad van luchtvochtigheid;zitten er geen beestjes in of bv onder de bladeren?luut

do, 25/11/2004 - 20:37
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wij zijn sedert ongeveer 5 jaar in het bezit van een kamerlinde. We snoeien alle zijtakken af en behouden zo 1 hoofdstam, met grote kruin. Ondertussen lijkt het al een boom(pje) van ongeveer 2,5 m. Vanaf half mei gaat hij naar buiten in de volle grond en in oktober (voor de vorst!) terug naar binnen in een veranda. momenteel bloeit hij rijkelijk met grote trossen witte bloempjes en dit duurt nog enkele maanden. Voor het buiten zetten snoeien we hem helemaal terug, tot er soms geen blad meer over blijft. tijdens de zomermaanden komt hij dan weer mooi in blad om dan in de winter terug te bloeien. Doe je 't op die manier...SUCCES VERZEKERD!

vr, 11/11/2005 - 21:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ook die van mij heeft het zelfde als boven. Moet hij kouder staan in de winter? Kan het nog goed komen als ik hem nu helemaal snoei?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag