pioenroos

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 08/07/2005 - 15:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

pioenroos

ik heb een pioenroos in een pot staan(heb geen tuin) De eerste bloemen waren prachtig ,maar de volgende knoppen verdorde al voor het groter werd. Nu worden de onderste bladeren bruin en bloemen zijn er al helemaal niet meer te bekennen. Is de bloeitijd nu dan al voorbij , en is de pioenroos winterhard? En hoe moet ik het nu verder behandelen, gewoon water blijven geven ( uiteraard) of nog iets anders.

vr, 08/07/2005 - 19:05
Anoniem (anoniem geplaatst)

Geen paniek! de pioenroos ofwel genoemd Lactiflora-hybride is een aandachtstrekker, eerst even mijn vraag staat deze in de buurt van metaal of beton/steen ?

Dutch R@ambo beits

za, 09/07/2005 - 00:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

hij staat voor een balkondeur in een pot

za, 09/07/2005 - 01:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

....vervolg! en op het balkon is vanaf twaalf uur volop zon. De muur is wel beton, maar dat raakt het niet. de deur is voor een groot deel van glas.

za, 09/07/2005 - 14:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Akkoord, dat klinkt goed de omgeving is ok dus dat is het niet.

Tip:
Een pioenroos hoeft niet gesnoeid te worden. Een pioen steft in de winter af en ieder voorjaar komt deze terug, en ieder jaar een stukje breder, waardoor er steeds meer bloemen in zouden kunnen komen. Dus met een aantal jaren geduld heeft u over een aantal jaar een mooie pioen met heel veel bloemen.
Dat is eigenlijk de missie geduld en dit zal worden beloond met een prachtige pioen schitterende bloeiende volle pioen.

Dutch R@ambo beits

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag