Vraag aan de experts

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 20/01/2004 - 06:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

Vraag aan de experts

Hoi ik ben Steven, en ik ben niet direkt een plantenliefhebber. Maar ik kom jullie om raad vragen. Ik ben namelijk wel een slangenliefhebber, en ik zit met een probleem.
Ik wil namelijk in 4 van mijn terraria (die allen eenzelfde indeling kennen voor eenzelfde soort slang, nl. Gonyosoma oxycephala) een levende plant zetten, en dit om de luchtvochtigheid langer hoog te houden. Normaal gebruiken wij kunstplanten, omdat het gewicht van de dieren levende planten gauw naar de knoppen helpt.
Ik ben dus op zoek naar een plantensoort die redelijk stevig is (want dit zijn geen zware slangen), past in een terrarium van 70x70x110cm(lengtexbreedtexhoogte), en uit het leefgebied komt van deze slangensoort, nl. Thailand, Maleisië, Viëtnam, Laos, Cambodja, Singapore, Birma en Indië.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!
Steven

za, 24/01/2004 - 14:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

waarom zoek je geen kontakt met een dierentuin, die kunnen jou vast een goed advies geven.weet je zeker dat je de juiste planten aanschaft.

di, 03/02/2004 - 02:32
Anoniem (anoniem geplaatst)

ik heb nog geen planten gekocht he, kan er ook zo wel een kamerplant naar m'n goesting inzetten om die RV% omhoog te houden, maar ik wil per se een van hun leefgebied. En de dierentuinen, mja, ik ga daarover zwijgen.
Dus euh, niemand suggesties?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag