Advies over het wegwerken van een trampoline

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 11/09/2010 - 23:29
Marte

Advies over het wegwerken van een trampoline

Beste mensen,

Voor onze kids hebben we een tijdje terug trampoline gekocht omdat ze dit graag wilden. De trampoline is een succes, maar het beeld van de tuin wat minder. De trampoline doet je tuin een stuk kleiner lijken en we vinden hem ook niet echt mooi staan bij de rest van de tuin.

Hebben jullie ideeën om hem aan het zicht te ontrekken? We zitten er sowieso sterk over na te denken om hem in te graven, maar je schijnt hem niet helemaal in te mogen graven i.v.m. de luchtverplaatsing(staat hier: https://tinyurl.com/y2g9ougg ).

Is het misschien mogelijk door planten rondom de trampo te plaatsen en hem zo een beetje te verbergen?

zo, 12/09/2010 - 00:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Die planten moeten er dan ook nog tegen kunnen, dat er eens een trampolinespringer tussen valt. Mogelijk voldoet een Taxusinfo-icon haag.

di, 14/09/2010 - 11:15
harmony

Het hangt ook een beetje van de grootte van de trampoline af of kinderen er wel eens afvallen. Wij hebben er eentje van ruim 4,5m, daar springt nooit iemand naast.
Kun je de trampoline niet ingraven?

do, 07/10/2010 - 10:55
Electric lime

'Let er op dat de trampoline nog een centimeter of 15-20 boven de grond uitsteekt.'

Dat is maar een traptrede hoog, dit lijkt voor mij geen probleem qua zichtbaarheid, kan je zelfs met een hele lage beplanting maskeren (moest dat dan al nodig zijn).
Je kan dan ook kiezen om de trampoline een 'rokje' te geven en de beplanting er tegen zetten (dit raad ik persoonlijk af) of je kan het bvb een meter ofzo rond de trampoline zetten.

DUS mijn mening is: oftewel er niets rond zetten (het zal waarschijnlijk zo erg niet opvallen als je de trampoline ingraaft) ofwel een lage beplanting op ongeveer een meter afstand.

Groetjes
Landschaps- en tuinarchitecte in spé

Onderwerp gesloten