PLANTEN

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 12/10/2003 - 17:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

PLANTEN

Kunt u ons een naam/namen geven van een hovenier(s) die gespecialiseerd is /zijn in het aanleggen van planten/bomen /struiken /heersters e.d. Dus niet het ontwerpen, doch de aanleg van borders, zodat alles meer op elkaar afgestemd is etc.etc.
De hoveniers zijn goed in ontwerpen, doch de aanplant is vaak veel standaard materiaal.
Bedankt en met vriendelijke groet,
Ben Ruesink

zo, 12/10/2003 - 20:17
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wat je wilt zul je dan goed duidelijk moeten maken aan de Hovenier. Elke goede Hovenier kan dat maar daar hangt een prijskaartje aan . Hier moet dus voor het uitzoeken van de soorten en kleuropbouw die je wilt hebben meer tijd aan besteed worden. Het gebeurt ook herhaaldelijk dat een Hovenier dit doet . Vrijblijvend een ontwerp klaar maakt afgeeft en de klant zelf maar planten gaat zoeken en van de kleuren en soorten afwijkt. Een Hovenier moet afwijkende planten gaan bestellen wat extra kosten met zich meebrengt en dat heeft een klant er vaak niet voor over maar heeft wel een mooi ontwerp in handen.
Wij mogen geen reclame maken voor Hoveniers maar de betrouwbare Hoveniers ontwerpen tuinen in overleg met de klant , leveren de planten en geven ook de nazorg. Loop even door de Gouden Gids en haal een stapel boeken uit de Bibliotheek zodat je enigzins beslagen op 't ijs komt en duidelijk kunt maken wat je wilt. Succes

zo, 12/10/2003 - 21:51
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo Ben,

Zoals beschreven hierboven klopt het vaak wel, vaak is een en ander ook een budget probleem, echter het zal best gebeuren dat er het standaard pakket planten in een tuin gezet wordt, één en het ander heeft toch ook wel te maken hoe iemand zijn of haar wensen kenbaar maakt.

Eerlijk gezegd is het voor een hovenier ook juist het leukste om er een mooie en bijzonder diversiteit aan planten in te zetten. Soms moet je zoiets ook niet in één keer willen maar over meer tijd uitsmeren.

Al met al, de mogelijkheden zijn er, kijk in ieder geval naar een afwijkend aanbod, samen met de hovenier de tuin in zou ik zo zeggen.

Kijk eens op mijn site naar mogelijkheden qua diensten.

met vriendelijke groet
Johan (http://tinyurl.com/y2tmxma4)

zo, 12/10/2003 - 23:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

moet u contact opnemen met drielanden groenvoorzieningen
u kunt alles vinden op http://tinyurl.com/y49fxsgh

vr, 02/01/2004 - 18:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

kijk eens in de lijst van de stichting erkenningsregeling hoveniers bedrijven

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag