reepje tuin....

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 27/10/2004 - 01:37
Anoniem (anoniem geplaatst)

reepje tuin....

Onze boerderij staat met zijn zijkant naar de straat;We voorzien nu een oprit langs ons huis (met zicht opde voordeur dus)
Om het geheel wat minder
saai te maken zou ik van aan de straat, langs het huis ,tot aan de deur een groenstrook willen....
(Hummm, is dat wat duidelijk?)
Probleem :wat past daar? Liefst iets wat decoratief blijft, niet té groot wordt...'t Gaat over een reepje van ongeveer 2op4m

wo, 27/10/2004 - 09:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

Buxusinfo-icon is altijd mooi bij een boerderij, is ook s`winters groen, en je kunt er verschillende vormen van maken.

wo, 27/10/2004 - 10:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

Of een combinatie van buxusinfo-icon en hortensia annabel, die houden 's winters lang de uitgebloeide bloemschermen vast. Bovendien is dit echt een plant die bij een boerderij past. Als de ruimte het toelaat kun je misschien kun je na de voordeur ook zo'n strook maken. Staat chique.

wo, 27/10/2004 - 20:14
Anoniem (anoniem geplaatst)

wat ik ook eens heb zien toepassen zo een hele strook vol geplant met Seduminfo-icon Spectabile, alleen heb je in de winter dan natuurlijk geen groen.

zo, 31/10/2004 - 22:07
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ook heel mooi is een haag van winterharde fuchsiainfo-icon's. De bekendste soorten zijn Fuchsia magellanica en Fuchsia regia. Maar er is een keur aan cultivars, al of niet van deze soorten afgeleid. Ga wel naar een gespecialiseerde kweker. Deze kan de juiste informatie verschaffen, bijvoorbeeld over de gradatie van winterhardheid, bloeitijd, kleur, hoogte, etc. Veel succes.

Maria

Onderwerp gesloten