diverse palmbomen.

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 07/01/2004 - 16:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

diverse palmbomen.

hallo allemaal, ik kweek als hobby palmbomen en bananenbomen, en nou zoek ik mensen om bijv mee te ruilen of iets. ik heb nu veel zaailingen van de Sambal mexicana, Washingtonia filifera, Archontophoenix alexandrae, A
Chamaerops humilis, etc etc. Deze zijn behoorlijk winterhard. Verdere palmen waarmee ik aan het experimenteren ben is de Rhopalostylis sapida uit Nieuw-Zeeland, Archontophoenix cunninghamiana "illawarra",Caryota maxima "himalaya", deze laatste soort is bij nu goed aan het ontkiemen, en kan straks naar buiten, men kan deze soort bijna nergens aankomen en is zeer goed geschikt voor het klimaat hier, hebben meer mensen hier ervaring mee, laat graag iets horen. robverwegenathotmail [dot] com . Met vriendelijk groet, rob.

za, 17/01/2004 - 19:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik zelf heb liever wat oudere exemplaren. Maar probeer eens op https://tinyurl.com/y2r67gg7 . Daar zijn ook liefhebbers die zaailingen ruilen.

za, 17/01/2004 - 21:10
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Rob,

heb je ook zaailingen van Brahea armata ? Laat me het weten op dest_plantenathotmail [dot] com. Groeten, Stefan

wo, 17/03/2004 - 22:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Rob ik ken iemand die twee jaar gelden een grote Caryota maxima "himalaya" uitgeplant heeft deze is dus helaas vorig jaar in de winter doodgevroren en bleek dus toch niet zo winterhard te zijn! Ben ook erg liefhebber en werkzaam op een tuincentrum. Heb zelf een groter exemplaar van rhapidophyllum hystrix in de tuin wat erg goed gaat! Deze heb ik vorig jaar in brabant op de kop getikt! Ben ook erg liefhebber van andere tropische planten in de tuin en probeer graag wel eens wat uit. Tevens verkopen wij bij ons op het tuincentrum veel tropische planten. groetjes Tonie (toniegarretsenathotmail [dot] com)

do, 28/04/2005 - 20:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

hallo
ik weet niet of je er iets aan heb.
maar ik ben op zoek,naar iets apart in mijn voor tuin.
mischien zit er iets bij voor me.
we denken zelf aan een palm of zo.
afijn ik hoor wel van je.

mvgr carry

zo, 07/08/2005 - 19:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo

Ik ben Ronny Saxe uit Heusden-Zolder, en palmen kweken is ook mijn hobby ( ben er juist mee begonnen). Kan ik ook zaadjes van u kopen?

Bedankt ronny

Onderwerp gesloten