vijver veranderen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 07/03/2004 - 23:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

vijver veranderen

We hebben een aardige vijver van prima formaat en hij ligt op de juiste plek van de tuin. Is echter dik 10 jaar oud en lelijk geworden. Kortom, we willen de vijver houden maar veranderen. Nu zijn de zijkanten ruw van vorm en met stenen bedekt, het is een ruige stijl. Niet overeenkomstige onze smaak (nieuwe bewoners van het huis). Wij houden meer van strak en recht en eenvoudig. Bijv. het gebruik van donkere leisteen zou ons aanspreken. Heeft iemand tips hoe dit aan te pakken. We willen liever niet van voor af aan beginnen en als het even kan geen professionals huren. Mag wel wat kosten; in tijd / geld. Dank.

ma, 08/03/2004 - 12:42
Anoniem (anoniem geplaatst)

U zou de verschillende sites van hobbyisten eens kunnen bezoeken
Om enig idee te krijgen.Als de vijver wel de vorm heeft dus niet rond is en voldoende folie heeft zou u het water kunnen laten zakken daarna de vorm rond vijver graven die u voorstaat er kan nu met hard hout of een muurtje metselen deze vorm worden gecreerd de leisteen kan later als afwerking worden gebruikt
Dit is iets kort door de bocht daar ik de situatie van hier niet goed kan bekijken succes met uw nieuwe plannen
Groet, Gerrit
www.koieagle.nl

ma, 08/03/2004 - 22:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

Geachter heer A.noniem.
Als u de vijver in topconditie wil houden ,moet u er ook wel iets voor doen natuurlijk. Piranha's ,orka's en walvissen zijn de laatste tijd weer zeer in de mode ,maar ook de vissticks moet u niet onderschatten. Helaas zijn vooral ZOUTwatervissen erg mooi ,maar voor inlichtingen omtrend die soort verwijs ik u door naar Mw. Portugees ,die gespecialiseerd is in zoute dieren d.m.v. vaatjes enzo.
Veel plezier met onze watervrienden en tot zwemmens,

Henk de Baars

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag