voor nieuwe vissen aan te schaffen

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 27/02/2006 - 18:35
rudolf

voor nieuwe vissen aan te schaffen

hallo alemaal ik ben rudolf en ik maak voor het eerst gebruik van deze forums ik had een vraag en daar wil ik een eerlijk antwoord op krijgen ik had graag vissen aan geschaft maar ik heb gelezen dat het niet is aan te raden om dat de vissen in winter rust zitten en te veel stres kunt geven en ze zeggen dat nu de vissen in verwarmt wter of omgeving gekweekt worden is het waar of niet want ik had er graag gekocht om dat het om een mooie deal ging graag antwoord MVG rudolf

ma, 27/02/2006 - 20:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Vissen voor in de vijver? voor in de tuin? Daar ligt nu regelmatig een laagje ijs over. Dus dan kun je wel na gaan hoe koud dat water is! Als je nu vissen koopt voor buiten in de vijver kun je er van op aan dat ze (bijna) allemaal dood gaan! De vissen buiten in de vijver zitten allemaal op de bodem. Die zie je nu niet eens! Heb geen idee hoe goedkoop die aanbieding was maar volgens mij is het ten alle tijde te duur.... Over een maand of twee zou ik er pas aan gaan denken!

Succes MiB

ma, 27/02/2006 - 22:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

beste MIB dan dank ik u voor de info die je me geeft dan weet ik genoeg en dan zal ik nog een twee maand afwachten MVG rudolf

di, 28/02/2006 - 00:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

Klopt wat MIB zegt.
Ja er zijn kwekers of dealers die de vissen laten overwinteren binnen of buiten dmv vijverwarming meer of gelijk aan 5 graden celsius. On natuurlijk vind ik dit.
Er zijn er zelfs die nog durven verkopen het geheele jaar door als de euro maar binnen rolt en niet vermelden of zeggen dat deze vissen niet uitgezet kunnen worden in een niet verwarmde vijver.
Einde maart begin april kun je vissen aanschaffen.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag