Drie redenen waarom een tuinhuisje ideaal is

Waarschijnlijk zijn velen van ons afgelopen jaar aan de slag gegaan met de tuin, of het staat misschien nog op de planning. Maar één ding is zeker en dat is dat mensen er steeds meer voor kiezen om zelf aan de slag te gaan in de tuin om bijvoorbeeld een blokhut of tuinhuisje zelf in elkaar te zetten of door een professional te laten plaatsen. Dat is natuurlijk niet zo gek want een blokhut of tuinhuisje brengt een hoop voordelen met zich mee, bijvoorbeeld de extra opbergruimte die het met zich meebrengt. Maar er zijn zeker nog vele andere voordelen waar ik je in dit artikel graag over wil vertellen. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan vooral snel verder!

Bron: www.fonteyn.nl

1. Extra opslagruimte door een tuinhuis of blokhut
Zoals je in de inleiding al hebt kunnen lezen is een blokhut of tuinhuis ideaal om je spullen op te bergen, ze liggen er namelijk droog en veilig. Niet alle tuinmeubelen kunnen bijvoorbeeld het gehele jaar door in de tuin staan omdat ze minder goed tegen het koude weer kunnen. Als je dus lang wil genieten van je tuinmeubelen en ze wil beschermen is het dus aan te raden om ze in de winter veilig binnen op te bergen. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere zaken zoals fietsen, gereedschap of hobbyspullen gemakkelijk en veilig in je tuinhuis bewaren.

2. Tover je tuinhuisje om tot je tweede woonkamer
Een tuinhuis is op vele manieren te gebruiken, een opslagplek is slechts één mogelijkheid. Je kunt namelijk ook iets compleet anders met je tuinhuis doen, namelijk; je tuinhuis omtoveren tot een tweede woonkamer. Wij Nederlanders brengen graag tijd buiten door, dus heerlijk vertoeven in de tuin hoort daar zeker bij. Het jammere is dat dit alleen niet altijd mogelijk is doordat het weer nogal wisselvallig kan zijn in Nederland. Maar de oplossing hiervoor is makkelijk, namelijk je tuinhuisje omtoveren tot een tweede woonkamer op die manier kun je altijd van je tuin genieten en hoef je niet bang te zijn dat het koud is of dat het regent, je kunt immers lekker in je tweede woonkamer vertoeven. Als je daarbij je tuinhuisje voorziet van glazen deuren die open kunnen slaan kun je ook heerlijk naar buiten kijken of de deuren lekker open laten staan als het warmer is. Je kunt het tuinhuisje bijvoorbeeld inrichten met een heerlijke loungeset en lekkere kussentjes. Maak het af met leuke decoratie maar vergeet vooral de heater of elektrische kachel niet om ook in de wintermaanden heerlijk te kunnen vertoeven!

3. Het is de ideale ruimte om je hobby uit te oefenen
Naast de twee hierboven genoemde opties kun je je tuinhuis ook gebruiken om je hobby in uit te oefenen. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, knutselen of misschien wel muziek maken of luisteren, het kan allemaal. Door je hobby uit te oefenen in een tuinhuisje kun je jezelf namelijk even lekker terugtrekken en je focussen op dat wat jij het leukste vindt.

Wil je graag een tuinhuis laten plaatsen, of wil je je laten adviseren door een professional? Bezoek dan vooral eens de website van Fonteyn of ga langs in de showroom van 35.000 m² in Uddel.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Tuinaanleg
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.