Tips voor de perfecte tuin in 2023

Zo zorg jij voor een mooie tuin in 2023
Ben jij op zoek naar tips voor de perfecte tuin in 2023? Voor het jaar 2023 zijn er enkele gave tuintrends die je zeker niet mag missen als je van jouw tuin het perfecte plaatje wilt maken. Benieuwd wat deze trends zijn? Wij hebben een aantal tips voor de perfecte tuin voor je op een rij gezet.

1. Teak in de tuin
Ook teak zal steeds meer in de tuin worden gezien. Dit veelal in combinatie met aluminium. Zo kun je je tuin een moderne, chique en toch natuurlijke uitstraling geven. Er zijn diverse loungesets verkrijgbaar die deze materialen met elkaar combineren. Bekijk gerust eens de vele opties online.

2. Duurzame tuinmeubelen
Duurzame tuinmeubels zullen steeds meer te zien zijn in de tuin. Hierbij kun je niet alleen denken aan tuinmeubilair van hout, maar ook aan andere sterke materialen die beschikken over een lange levensduur. Zo is er speciale tuinverlichting op zonne-energie, maar ook aluminium onderstellen voor onder houten meubels.

3. Het Ibiza gevoel
De Ibiza trends komt in 2023 weer helemaal terug. Wat je hierbij gebruikt? Veel bamboe, natuurlijke kleuren en los gevlochten accessoires zoals manden. Met slechts een paar items kun je al het echte Ibiza gevoel naar je tuin halen. Voeg er nog accessoires in zomerse kleuren aan toe om de trend geheel compleet te maken.

4. Maak een echte eyecather van jouw raamdecoratie
Betrek jouw woning volledig bij de tuin. Kies voor stijlvolle raamdecoratie die aansluit bij de stijl van jouw tuin. Zo profiteer je niet alleen van de vele praktische voordelen van raamdecoratie, maar maak je er een sfeervolle eyecather van voor zowel buiten als binnen. Heb jij een een bohemium stijl in je tuin? Kies dan voor houten jaloezieen, zodat de natuurlijk kleuren matchen. Wist je dat er ook duo-raambekleding is, zodat je een sfeervolle functie hebt én zonwerende raambekleding.
Tip: heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor speciale zonwering voor kunststof kozijnen.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Inrichting en onderhoud
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag