Waarom een opblaasbare jacuzzi ideaal voor elke tuin is

We zijn weer volop in de tuin bezig dit voorjaar. Naast mooie bloemen, planten en een heerlijke loungehoek is het tegenwoordig veel makkelijker om een relaxplek met water te realiseren. Je hoeft geen enorm duur zwembad met alle toeters en bellen te laten graven om heerlijk te kunnen genieten. Met een opblaasbare jacuzzi heb je voor een fractie van de kosten een plek waar je na werktijd of in het weekend de zorgen van je af kunt bubbelen. Dit alles samen met je partner onder het genot van een hapje of een glas met bubbels. Hoe romantisch wil je het hebben?

Heb je de energie om het hele tegelplateau eruit te gooien, dan moet je dat beslist gaan doen. Een lekker groene tuin die voelt als een oase van rust geeft echt meer voldoening dan een tuin vol tegels. Vanuit veel gemeenten in Nederland wordt campagne gevoerd om je tuin te vergroenen omdat dit zorgt voor een duurzame leefomgeving.

Thema
We zijn ons de laatste jaren steeds meer bewust geworden dat water een erg belangrijke rol in ons leven speelt. Een groene tuin met al dan niet eetbare planten schept echt een plek waar je dagelijks minimaal een uurtje in kan doorbrengen om even alles uit het drukke dagelijks leven te vergeten. Om echt te relaxen is een opblaasbare spa een ideale plek om in rond te dobberen. Omdat je de spa op de door jouw gewenste temperatuur kunt brengen is zo’n jacuzzi voor elk jaargetijde een plek om te verblijven. Een opblaasbare jacuzzi biedt namelijk de ultieme spa beleving in eigen tuin.

Misschien heb je er al eens over nagedacht om je tuin in een bepaald thema in te richten of een bepaalde kleur de boventoon te laten voeren. Het mag ook wel iets zijn wat out of the box is. Wat dat betreft is bamboe een echte sfeermaker die ook wat hoogteverschil in de tuin brengt. Het brengt meteen de nodige privacy met zich mee als je samen romantisch quality time in de opblaasbare spa doorbrengt. Je kunt er natuurlijk ook altijd nog een regendichte overkapping of een tentzeil boven plaatsen, zodat er helemaal geen inkijk is. Het mooie van een jacuzzi voor buiten is, dat je verschillende formaten hebt. Je hoeft dus niet beslist een grote tuin te hebben om als een opblaasbare spa voor vier personen te plaatsen. Kleed je die plek aan met groene bamboe dan waan je je in je eigen tuin altijd op vakantie.

Bij bamboe wordt gedacht dat deze plant in het Nederlandse klimaat niet goed gedijt. Het tegendeel is echter waar. Van de vele varianten zijn er zo’n honderd die in ons klimaat prima groeien. Er zijn soorten die tot min 25 graden celcius kunnen hebben. En dat zijn temperaturen die we in Nederland nog nauwelijks meemaken.
Wanneer je de tegels uit de tuin hebt verwijderd zijn er diverse alternatieven om de grond een sfeervolle bedekking te geven. Kies dan eens niet voor het traditionele gazon met gras maar beleg het met houtsnippers. Combineer deze met een mooi houten vlonderpad die je zo naar je opblaasbare jacuzzi brengt. Voorzie tot slot alles van mooie sfeervolle buitenverlichting en je hebt het hele jaar rond plezier van je bubbelende buitenwater.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Diverse
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag