Thuja occidentalis teddy

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 17/07/2011 - 20:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

Thuja occidentalis teddy

Mijn Thujainfo-icon occidentialis Teddy is nog mooi groen maar sinds een dag of 2 valt hij omver en is vanbinnen halfweg bruin tot aan de wortel, ik moet wel zeggen dat wij aan de kust wonen en er dus momenteel heel veel wind bij ons is en ik weet dat deze plant geen hevige wind aankan, mijn man heeft hem een beetje samen gebracht met een lichte omheinin(beekaert omheining) zodat hij niet meer omver kan vallen.Hebben wij daar goed aan gedaan of kunnen jullie ons helpen onze Teddy te redden.

Met vriendelijke groet en hopend op een spoedig antwoord

Tony en Linda Boenders Lasat

zo, 17/07/2011 - 21:22
Rona.s

Ik woon ook aan de kust(grevelingen) en wilde ook Thujainfo-icon hebben maar werd mij afgeraden vanwege de wind. Aangeraden werd de Leylandii. Deze staan
er nu ruim een jaar en dat gaat perfect.
Of je er goed aan hebt gedaan om je Thuja te redden weet ik niet. Als ik je verhaal lees is hij al aan het doodgaan. Maar ik ben een leek hierin dus wacht ff antwoord van de kenners hier op het forum af.
Misschien is een foto van de Thuja zoals hij nu is handig.

zo, 17/07/2011 - 21:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beste,

Bedankt voor uw antwoord maar ik denk dat een leilandre niet past in onze tuin want het is maar voor in een border en mag niet hoog groeien

Groetjes
Linda

ma, 18/07/2011 - 00:01
peterplant

Een paar jaar geleden is deze aaibare Thujainfo-icon massaal op de markt gebracht, maar tegenwoordig worden ze veel minder gekweekt omdat de planten al op jonge leeftijd uit elkaar vallen. Leuke impuls aankoop, maar slechte tuinplant dus.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag