Diepe kuil voor ondergrondse watertank

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 20/12/2020 - 22:17
Ronald1234

Diepe kuil voor ondergrondse watertank

Hallo allemaal. Ik wil in me tuin met een schep (dus zonder machines) een diepe rechthoekige kuil graven voor een ondergrondse watertank. Die kuil moet 2,5 bij 1,5 zijn en ongeveer twee meter diep. Ik vind het moeilijk om zo'n kuil te graven. Het wordt steeds een soort trechter of een kom. Hoe kan ik nou zo'n kuil netjes met vlakke wanden graven? Het is kleiige zandgrond. Kan ik dat gewoon met een schep of heb ik speciaal tuingereedschap nodig? En hoeveel tijd ben ik daar ongeveer mee bezig?

bedankt

ma, 28/12/2020 - 14:13
Ronald1234

Niemand geen tips voor me, jongens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag