verhuizen

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 28/05/2007 - 21:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

verhuizen

Ik ga deze zomer verhuizen en de nieuwe bewoners willen mijn vijver dichtgooien, te begrijpen met 2 heel jonge kids, maar ik zit met de vissen!
Er zitten goudvissen, shubukin, koikarpers en kikkers in, de kikkers zoeken wel een sloot denk ik, maar hoe kan ik de vissen tijdelijk, misschien wel de winter door! over laten blijven? Ik ben bang voor bevriezing.... alhoewel in Nederland....
Heeft iemand een grote bak " te leen"?

di, 29/05/2007 - 01:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik denk dat je het best, zodra je over verhuist eerst een nieuwe vijver aanleg bij je nieuwe woning voor dat je aan het huis zelf begin.

Succes!

di, 29/05/2007 - 12:44
Zuster Bibi

geef de vissen weg en start in het voorjaar weer met een nieuwe vijver.......om ze de hele winter in een bak te doen is ook niet erg visvriendelijk........

di, 29/05/2007 - 19:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zucht, ik was al bang dat het moeilijk werd, eerst de tuin is geen optie, we moeten ons huis al bijna uit en kamperen voorlopig, ik wil dus wel eerst de keuken en de huiskamer klaar hebben! Heeft iemand belangstellinng voor een koi van +/- 5 jaar/25 cm, een shubukin, een koi met zo'n dwarrel staart en een oranje/wit jonkie van vorig jaar, nu 5 cm? Tevens een paar goudvissen, jong en oud? Gratis ophalen in Velserbroek NH?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag