Een houten schuur op maat

Als echte tuinliefhebber wil je natuurlijk het liefst optimaal gebruik maken van de buitenruimte die je hebt. Zo veel mogelijk ruimte voor groen en planten. Een schuur neemt oppervlakte weg uit je tuin, maar het voegt ook veel toe en een mooie houten schuur op een plek waar toch niet veel groeit is een aanwinst waar je veel plezier van zult hebben. Niet alleen biedt het je ruimte om je tuingereedschap op te bergen. Ook planten en potten die in de winter niet buiten kunnen blijven staan kun je er veilig stallen.

Of misschien wordt de tuin langzamerhand wel erg groot om te onderhouden, maar ben je er nog wel erg graag? Dan is een schuur met een overkapping of zelfs een veranda een fijne aanvulling van je ruimte om lekker te kunnen zitten. Uit de wind in de zon kan dat van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst. Die overkapping is ook prettig om bij iets minder weer toch in de tuin bezig te kunnen zijn, plantjes verpotten, bloembakken schoonmaken en vullen met nieuwe bloemetjes. Ideaal. Zelfs een echte tuinkamer van hout is mogelijk.

Schuren zijn er in alle soorten en maten. Je kunt hem precies passend voor jouw tuin ontwerpen en laten bouwen. Het hout geeft een natuurlijke uitstraling die goed past en echt een mooi geheel vormt met de groene ruimte van de tuin. Bij houtbouw van Keurhorst zijn de keuzemogelijkheden groter dan je denkt. Van opbergschuur tot tuinkamer en van carport tot schuur met veranda of overkapping. Kwaliteit staat daarbij voorop en duurzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom wordt er goed gelet op de isolatiewaarde en gebruik gemaakt van duurzaam gekweekt hout en andere duurzame materialen. Kies je voor robuust eikenhout voor een authentieke uitstraling of voor het mooie stijlvolle hout van de douglasspar? In de showroom kun je de verschillen tussen beide houtsoorten bekijken.

Maatwerk
Een bezoek aan de showroom van Keurhorst houtbouw in Barneveld is een goede manier om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is. De vakmensen adviseren je graag en denken mee over de beste manier om jouw specifieke wensen en behoeften te vertalen in het ontwerp van de schuur of overkapping. Het liefst geven ze je nog iets meer dan waarom je hebt gevraagd. Het enthousiasme voor een mooi houtbouwproject werkt aanstekelijk. Omdat zij precies weten wat er mogelijk is in de houtbouw gaan ze een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, ze vinden niks leuker dan ingewikkelde projecten tot een goed einde te brengen.

Een schuur biedt extra ruimte om spullen op te bergen, extra schaduw als het heet is en extra beschutting als het fris of nat is. Voor ons, maar ook voor dieren bouwen de vakmensen van Keurhorst de mooiste en comfortabelste dierverblijven van hout. Op de site van het bedrijf kun je al een hoop wijzer worden, maar voor het echte maatwerk is een afspraak met een van de adviseurs echt een aanrader.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Tuinaanleg
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.