Exotenforum: antwoord op: "luchtwortels"

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 01/09/2006 - 19:24
Anoniem (anoniem geplaatst)

Exotenforum: antwoord op: "luchtwortels"

Luchtwortels bij bvb schroefpalmen noemt men steltwortels of steunwortels.
Ze groeien naar beneden en dringen de grond binnen. Daar vertakken ze en nemen water en zouten op.

Ik kan niet op exotenforum antwoorden omdat we vanaf nu moeten ingelogd zijn.

Daar ik dan afhaak, zal ik dus ook geen antwoorden of berichten meer sturen, het zij zo.
Jammer dat ernst verhindert wordt door zij die graag nonsens op zo'n leuk forum zwieren.

M'n bedoeling was enkel een tikkeltje info verspreiden, die anders onbereikbaar in 'de kast van botanische instituten' blijft steken.

grtjs

Jan

vr, 01/09/2006 - 19:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

Jan, dat meen je toch niet?
Enkel om in te loggen, kun je toch niet afhaken? We kunnen jou deskundigheid echt niet missen, hoor!

vr, 01/09/2006 - 20:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gewoon inloggen joh. Dit is alleen maar gedaan om die anoniemen die het forum lopen te verzieken te weren. Ik kan dit alleen maar toejuichen. Heb de laatste tijd te veel berichten gezien over Ik wil sex jij ook en Ik ben high en meer van die rommel. En dan hebben we het nog maar niet over de anoniemen die een ander de grond inboren.... Dit komt de interactie op het forum alleen maar ten goede, tussen mensen die serieus met de planten hobbie bezig zijn.

Dus ik hoop dat deze actie niet inhoudt dat je het forum gedag zegt! Das nie de bedoeling hoor!

Gr. Miranda

vr, 01/09/2006 - 21:32
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik ben hier een nieuwkomer, ik ken jou niet, en zal dus de kans niet meer krijgen van jouw advies te genieten. Ik ben wel op meerdere fora aktief, vooral over honden. En geloof me, als er geen controle is kunnen mensen elkaar de duvel aan doen dat het niet meer behoorlijk is. Scheldpartijen, beledigingen en zo meer. Fora die geen controle uitoefenen hoeven voor mij niet meer. Ik heb dus ingelogd, en wacht nu op mijn wachtwoord.
Doe hetzelfde en zie het nut er van in.

vr, 01/09/2006 - 23:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

Jan,
Ik lees hier bijna alle fora,s, exoten , dieren enz. Omdat ik die allemaal lees wil ik ook graag orchideeen gaan kopen. Dus door te lezen op dit forum. Misschien ook ooit weleens een exoot. Dit is gewoon een goed forum. Als je iets vraagt krijg je snel een goed antwoord. Soms zit er iemand te kl.ten. Dan waarschuw ik de webmaster en de berichtjes worden verwijderd. Dit zullen wel meerdere forum bezoekers doen denk ik.
Wie dit forum veel bezoekt kent ook degene die veel antwoorden geef en jouw antwoorden zijn altijd goed! Dus gewoon [weer] inloggen en hier niet weg blijven hoor.

za, 02/09/2006 - 12:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Blueflower en Jan,
Dat was dan een webmaster die zijn job ernstig nam. Ik had eens ingelogd op een Cavalier King Charles forum in NL. De nieuwe topic was : Ik heb zo lang niets meer gehoord van Floortje? paste ze niet meer bij het bankstel?
Daarna volgde een eindeloze discussie. Vele gebruikers schreeuwden de webmaster om de topic te schrappen, maar geen reactie. Dagen zijn die scheldparijen verder gegaan. Toen realiseerde ik mij dat ik door te gaan kijken nog voedsel gaf aan het fenomeen, en ben er nooit meer op geweest.
Ik vraag mij af of die webmaster genoot van de aandacht die het publiek aan die ruzie gaf? of was die gewoon niet aanwezig.
Hier is het zalig. Blijven dus Jan! Want ik weet veel over honden en katten, en kan bijna iedereen hierover verder helpen. Maar planten? daar heb ik mensen zoals jou voor nodig.

Onderwerp gesloten