Waarom kiezen mensen voor een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een populair hek. Dat is geen wonder, want het zijn mooie, stijlvolle hekwerken. Daarbij zijn ze duurzaam: ze zijn stevig, gemaakt van verzinkt staal met daaroverheen een poedercoating, en kunnen niet roesten. De verbindingselementen naar muren of een poort zijn van roestvrijstaal. Je vindt dubbelstaafmat hekwerk op allerlei verschillende plekken; als afscheiding van een tuin, als hekwerk om een industrieterrein of als omheining van een dierenverblijf. Er zijn verschillende modellen van diverse hoogtes met verschillende diktes van de staven, dus er is altijd wel een hekwerk dat goed past bij jouw doel.

Dubbelstaafmatten hekken van MT hekwerken
Dubbelstaafmatten koop je het best online bij www.mthekwerken.nl. Hun motto is “de beste kwaliteit tegen de beste prijzen”. Die prijzen kunnen relatief laag blijven door de online verkoop. Dat scheelt winkelruimte en een deel van de personeelskosten. Naast dubbelstaafmathekken verkopen ze ook spijlhekken en allerlei hekwerkonderdelen en accessoires. De derde pijler onder de dienstverlening van MT Hekwerken is (naast de kwaliteit en scherpe prijzen) de eigen bezorgservice. Dat biedt de garantie dat het hekwerk bij jou wordt afgeleverd op het juiste moment, en in een goede staat. Op de website MT Hekwerken kun je precies uitrekenen hoeveel hekwerk en palen je nodig hebt. Een standaard hekdeel is 2,5 meter breed. Ook de afmetingen van de andere onderdelen zijn bekend. Kom je er toch niet uit, dan kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning. Het op maat maken van je hekwerk kun je overigens prima zelf doen met een slijptol.

Poorten
Om de toegang tot je tuin of terrein te garanderen, heb je een poort nodig in je hekwerk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele toegangspoort om de toegang voor auto’s te regelen. Wanneer je alleen lopend het terrein op wilt, dan is een enkele toegangspoort voldoende. Een hekwerkpoort wordt geleverd met twee palen, zodat je de poort gemakkelijk in kunt passen in het hekwerk. Natuurlijk zit er ook een slot in de toegangspoorten. Daarmee is het ook een prima inbraakbeveiliging. Er is ook een speciale tuinpoort. Die is ook te gebruiken zonder hek en aan te brengen tussen groen en een huismuur. De poorten worden geleverd met twee stevige palen en onderdelen om de poort te bevestigen aan het hekwerk. Zowel het hekwerk als de poort moeten verstevigd worden door betonnen voeten, waar ze in vastgemaakt moeten worden.

Vlechtwerk
Ook verkrijgbaar bij mthekwerken.nl is vlechtwerk dat je door de spijlen van je hek kunt vlechten. Je krijgt daardoor de privacy van een schutting voor je tuin, maar met de stevigheid en de duurzaamheid van een dubbelstaafmat hekwerk. Het vlechtband is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is van kunststof. Het gaat lang mee en is gemakkelijk schoon te houden, zodat de stijlvolle uitstraling van je tuin behouden blijft. Het vlechtband geeft een wat vriendelijker uitstraling aan je tuin, doordat het de uistraling van het zwarte staal wat verzacht. Anderzijds geeft het in combinatie met een hoog hekwerk veel privacy.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Inrichting en onderhoud
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.